Een paar opmerkelijke zaken...
Door: Daphne
Blijf op de hoogte en volg Daphne
08 Februari 2008 | Spanje, Alicante
- Vanochtend ging ik naar de talenschool van Alicante om te kijken of het mogelijk was om nog een talencursus te volgen. Ik liep het kantoor binnen en zei dat ik graag een Spaanse talencursus wilde volgen. Waarop mij gelijk werd gezegd dat dit niet mogelijk was. Toen ik vroeg waarom werd gezegd dat mijn niveau te laag was (hoe kan je dat nou horen aan 2 zinnen? Ok, ze zullen er wel verstand van hebben).
- Nederlanders zullen met dit weer in hun t-shirtje over straat lopen. Spanjaarden daar in tegen trekken een coltrui en een warme jas aan, doen een sjaal om en zetten een zonnenbril op en gaan op pad. Het is tenslotte nog winter, he!
- Iedereen steekt hier gewoon over, met dit chaotische verkeer, maakt niet uit of het rood is. Het is hier gewoon een chaos! Een leuke chaos:P
- Ik had een goed gevoel over de talentoets die ik van de week op de Uni (Universidad) heb gemaakt, en guess what, ik zit in Inicial 2 (Niveau 2)! (Waarom kan ik dan niet op die andere stomme talenschool? Aan de andere kant, nu hoeft het ook al niet meer, mala gente).
- Vandaag ben ik hier al een week!
08 Februari 2008 - 19:35
Annick:
Zeker mala gente :P!
Mooie foto's hoor!
Spreek je snel weer schatt!
xxx -
08 Februari 2008 - 19:48
Miranda:
Ha Daph, Ja zo gaat dat, bij de ene niet mogelijk, bij de andere een goed niveau. Was het de bedoeling om twee trainingen te volgen? Je hebt wel een prachtig uitzicht vanuit je kamertje zeg!
Je hoort me wel weer. Groet en kus, Miranda
09 Februari 2008 - 09:19
Sanne:
Hi lieffie!!
Wat een foto's!! mooooi!
Heb jij ook wel een coltruitje mee dan ;)
Iniedergeval wel een stoere zonnnebril!! hihi!
Xx -
10 Februari 2008 - 11:53
Zach:
hey daphne!
wat vet dat je nu gewoon in spanje zit echt stoer.
ik hoop dat je het een beetje red op zo`n klein kamertje.
wat debiel dat ze je niveau te laag vinden daarvoor kom je daar toch ook ik hoop in ieder geval dat je nog veel plezier hebt komende tijd en tot gauw zach -
10 Februari 2008 - 22:25
Erik:
Hoei Daphne,
Ben je al naar de plaatselijke markt geweest ?
Heb ze daar ook van die lekkere chocoladebroodjes ?
( Whoopies)
Hier was het vandaag schitterend weer dus was half Delft aan de wandel.
Ben benieuwd of je nog leuke mensen hebt ontmoet.
Kuz Papa -
14 Februari 2008 - 17:03
Bernadette:
Ik vindt eigenlijk wel dat je weer een nieuw bericht kunt plaatsen. Dan kunnen wij tenminste weer reageren.
lafjoe
Kus Det.
20 Februari 2008 - 06:06
Jits:
Hey meiske, wat stom dat dat instituut je gewoon maar afwimpeld. Misschien is er nog een andere manier om wat extra spaans te leren? (andere taalschool) Wat ik ook nog bedacht, je zou ook nog kijken of je in de buurt daar vrijwilligerswerk kan doen voor een dag in de week. Op die manier ken je weer meer mensen en kom je misschien makkelijk aan een stage.
Dikke knuffel